Endelig skulle jeg starte på min nye uddannelse. Sommerferien havde for en gangs skyld virket uendeligt lang, og det var, fordi jeg havde gået og glædet mig så utrolig meget til, at jeg skulle starte på min nye uddannelse. I flere år havde jeg drømt om at blive bager og konditor, og nu havde jeg fået muligheden, fordi jeg havde fået en elevplads.

Da pladsen lå en halv times tid væk fra mine forældre, var jeg blevet enig med mig selv om, at det nok var en god tid at flytte hjemmefra. Jeg var jo trods alt også blevet 21 år efterhånden. Så det var nok på tide. Jeg snakkede med min mor om, hvad en flytning indebar. Hun fortalte om de mange ting, som jeg skulle tænke på, ,men hun sagde også, at hun og min far selvfølgelig gerne ville hjælpe mig.

Det blev jeg rigtig glad for, det var bare super skønt. Min mor sørgede for at finde et flyttefirma, der kunne flytte mine ting til en god pris. Som studerende væltede jeg mig ikke i penge, og selvom mine forældre gerne ville give et tilskud, så skulle flytningen stadig være til en rimelig pris. Vi endte derfor med at vælge flyttefirmaet HSL Transport. Min mor havde kendskab til dem fra tidligere flytninger, og hun sagde, at det var et godt selskab.

En del af sommerferien gik derfor med at flytte, men det var lang fra hele ferien, der blev fyldt ud med flyttekasser og nedpakning samt udpakning.

Tid til at flytte