For os der interesserer os for vin, så kan det nogen gange blive lidt af en udskrivning at fylde kælderen op. For vil man ikke nøjes med flasker til 30-40 kr stykket, så løber det hurtigt op.

Lad os fx. sige at man vil købe 60 nye flasker til sin vinkælder. Koster de i gennemsnit 40 kr, så skal man blot af med 2400 kr for alle 60 flasker. Ikke nogen herregård. Faktisk et beløb der ikke er højerede end at alle burde kunne være med.

Men hvad nu hvis flaskerne koster 100 kr stykket? I så fald vil de omtalte 60 flasker løbe op i 6000 kr i alt, hvilket må siges at være en del mere end de 2400 kr.

Endnu værre bliver det, når vi kigger på endnu dyrere flasker. Kigger vi på flasker til en relativt normal pris på 300 kr stykket, så koster de omtalte flasker 18000 kr i alt – noget af et beløb, der må siges at kunne trække tænderne ud i mange folks budgetter.

Vilkårene

Men sådan er vilkårene desværre hvis man interesserer sig for vin. Gør man det, så er der ikke rigtigt nogen vej udenom at svinge dankortet når kælderen skal fyldes op.

Så meget koster det at fylde vinkælderen

Ikke mindst fordi det rammer en selv, hvis man ikke bruger de nødvendige penge på den vin man gerne vil have.

Så lad nu være med at købe noget sprøjt for at spare penge. Det er der slet ingen grund til, da det jo er det samme som at slå sig selv i hovedet. Det er med andre ord for dumt at gøre sådan!