Nu skal der nydes

I disse dage har vi endelig nogle fridage. Selvom det er koldt uden for, så kan vi se frem til en varm vinterferie. Ikke fordi vi skal en tur til de varme lande, men fordi vi har fået naturgas fra se.dk.

Vi havde talt om det i årevis, men det var sidste år, vi fik taget os sammen til at få lagt Gas ind i vores hus. Vi har ikke lagt de store planer for vores vinterferie, men skal bare gå og nyde dagene med hinanden.

En tur i biffen

Lur mig om ikke det bliver tid til en enkelt tur i biffen. Så er det bare lige med at finde en film, som passer alle parter. Min datter vil sikkert gerne se en eller anden chick flick, hvor der er masser af romantik, hjerte og smerte. Og på en god dag vil hun kunne lokke min dejlige kone med. Selv er jeg ikke så meget til den slags. Jeg er nok mere til Bond, James Bond eller noget i den stil. Jeg vil da heller ikke gå af vejen for at se Hobbitten. Jeg fik set alle Ringenes Herre. Men den tid den glæde.

Der skal også være tid til en bagedag. Min datter og jeg skal lave en ordentlig omgang Drømmekage fra Brovst. Hvis det går som det plejer, så laver vi en dobbelt omgang fyld til en enkelt omgang kage. Min kone har sagt, at hun gerne vil have lidt med til sine kolleger den ene dag i ferien, hvor hun skal på arbejde. Det var vores datter mindre glad for.