Når det drejer sig om vores bryllupsforberedelser, så bliver intet overladt til tilfældighederne. Alt skal simpelthen være timet og tilrettelagt, vi vil være sikre på at dagen bliver så god som overhovedet muligt. Noget af det næste som vi er ved at undersøge, det er musik til festen. Til et bryllup sidder man jo gerne ved bordet i mange timer og der er mulighed for diverse festsange. Det betyder at musikken som minimum skal kunne alle de mest gængse melodier som vi traditionelt skriver festsange på i Danmark.

Musik til festen

For vores vedkommende er det sådan at festen som holdes på Næsbyholm Slot rykker ind i nogle andre lokaler efter maden. Her skal bandet jo gerne kunne fortsætte med at spille blot i et andet tempo. Forstået på den måde at de skal gerne lokke nogle af gæsterne ud på dansegulvet og prøve at få sat lidt gang i festen. Derfor er det vigtigt at de mestrer alt lige fra stille dinner-musik til noget hvor der er gang i den.

HalfBeatles

Et af de bands som jeg er faldet over hedder HalfBeatles. De er som udgangspunkt en duo, så det er vist derfor at de hedder noget med halvt, da de kun er halvt så mange som The Beatles var. Repertoiret spænder lige fra 50’ernes musik til Rasmus Seebach og hvad folk nu ellers hører i dag. Det synes jeg virker meget betryggende, så kan de klare alle aldersgrupper og på halfbeatles.dk er der endda et lille videoklip med dem. Lækkert lige at kunne få en smagsprøve på forhånd.