Mit soveværelse er et helt specielt rum for mig. Det er der, hvor jeg virkelig kan være mig selv, og hvor mine gæster ikke er velkomne. Jeg er faktisk en meget udadvendt person, og jeg har nemlig ofte gæster. Jeg elsker, når mit hus er fyldt med gæster, og de er velkomne i både stuen og i mit køkken. Men når det kommer til mit soveværelse, så er der ingen adgang. Det er mit eget rum, hvor jeg har det rigtig dejligt, og hvor jeg har et pusterum fra mit travle liv.

Soveværelset er malet i et mørkeblå farve. Jeg har faktisk selv malet det. I vinduerne hænger der de smukkeste Foldegardiner, som jeg har valgt ud sammen med min mor. Hun har virkelig sans for indretning, så derfor tager jeg ofte hende med på råd, når jeg skal indrette noget i mit hjem.

Mit soveværelse

Mor kommer forbi

Forleden kom min mor forbi på et lille besøg. Jeg elsker at få besøg af min mor, for vi snakker altid rigtig godt sammen. Vi snakkede om, at jeg snart skal have indrettet et lille kontorhjørne inde i min stue. Jeg har nemlig min egen lille virksomhed, hvor jeg oversætter tekster for andre. Det laver jeg gerne hjemmefra, men jeg har ikke noget sted, hvor jeg kan sidde og arbejde rigtig godt. Det vil jeg derfor gerne have i min stue.

Vi fik dog snakket om mange forskellige ting, da min mor kom forbi. Hus og have, men også mad og desserter. Min mor havde nemlig en jordbærtærte med, som hun selv havde bagt. Den smagte helt fantastisk.