Min fornuftige far

Jeg er den impulsive type, som ikke altid tænker særlig rationelt eller fornuftigt. Jeg er typen, der tager en hurtig beslutning, uden at jeg tænker over alle konsekvenserne. Da jeg var yngre, tænkte jeg ikke over, at jeg var den type, men jeg er efterhånden blevet meget klar over, at jeg er sådan. Det betyder, at jeg nu tænker over, at jeg i nogle situationer tager hurtige beslutninger, som ikke altid er så kloge. Det har været med til at redde mig fra mange dumme situationer og køb, at jeg er begyndt at tænke sådan.

Et af mine bedste redskaber til at tænke tingene igennem, før jeg tager en beslutning, det er at have min far med. Min far er meget fornuftigt, og han er typen, der hellere sover på noget to eller tre gange, før han tager en endelig beslutning, end blot at tage et valg med det samme. Det er sjovt, at han er så udpræget eftertænksom, når jeg er så impulsiv. En gang imellem ville jeg ønske, at jeg var mere som ham.

Min egen ejerbolig

Nå, men for kort tid siden begyndte jeg at kigge på hjemmesiden www.boligportal.dk efter en bolig. Jeg vil meget gerne flytte væk fra den lille lejlighed, som jeg bor i lige nu. Da jeg var yngre, var den helt fin, men nu trænger jeg til lidt mere plads til at være mig. Jeg tror, at det har noget med alderen at gøre. Desuden vil jeg meget gerne eje og ikke længere leje en bolig.

Det betyder, at jeg skal til at tage et stort valg omkring bolig. For at være sikker på, at sådan en stor beslutning er den helt rigtige, har jeg valgt at tage mine far med på råd. Det har dog også allerede vist sig at være en god beslutning, da han som noget af det første spurgte mig, om jeg havde undersøgt forholdene omkring en tilstandsrapport til de boliger, som jeg har kigget på. Det havde jeg slet ikke tænkt på, så det var dejligt, at han havde et fremsyn, der fik mig til at tænke på netop det.