Det at lede lede et møde er ikke bare altid at sidde i et hjørne og være hyggelig. Rigtig mødeledelse er et håndværk der kan og skal læres. Der er nogen der siger, at et møde tager så lang tid som man tillader det. Før i tiden har jeg tit og ofte været til møder der bare blev ved og ved til alle deltagerne var ved at falde om – de samme ting blev sagt igen og igen, men ingenting blev besluttet. Eller endnu værre, masser af beslutninger der føg gennem luften, men ingen til at notere, tage referat eller samle op.  Der er hjelt klart brug for en klar rolelfordeling ved møder. Derfor har jeg som ny chef besluttet, at nogle af mine centrale medarbejdere og jeg selv skal afsted på kursus hos styrkefokus.dk. Det bliver forhåbentlig en positiv og lærerig dag for os alle sammen. Hvis jeg er rigtig heldig ryster det os også endnu bedre sammen som hold.

En moderne leder

Mig og mødeledelse

Selv om jeg har mine faste ideer og meninger – det skal man efter min mening have for at være en god chef, så anser jeg mig også for at være en moderne og lyttende leder. Jeg kender mit team, og ved hvordan jeg motiverer og støtter hvert enkelt medlem. Det gør mig tryg og rolig at jeg ved at vi arbejder med hinanden og alle trækker på samme hammel. Det er samarbejde når det er bedst. Jeg har verdens bedste medarbejdere. Derfor er jeg en kvinder der er mere heldig end du kan læse om i Ude og Hjemme.