Der er bare dage hvor jeg ikke er happy. Jeg spiste frokost i arbejdets kantine i dag og det var jo en succes som altid. Jeg havde så ondt i maven og havde kvalme resten af dagen. Æv hvor var det nederen. Og jeg plejer ellers ikke havde dårlig mave på nogen måde. Og det er jo ikke fordi det er en billig kantine i forhold til så mange andre steder. Vi betaler vist 7 kr pr 100 gram og selvom det lyder billigt så løber det alligevel op. Nu er det sjældent at jeg spiser der men der har da været perioder hvor jeg og mine kollegaer har spist der 3 gange om dagen og det var ikke altid med succes. JEg kan huske at mange af drengene brugte omkring 80 kr pr måltid. Hvor jeg i sammenligning brugte 80 om dagen eller mindre.

 

Kantine mad

Kvalitet

Eller mangel på samme. For havde det været total nice luxus mad som i andre af forsvarets kantiner så havde priserne været ok men hvis de skal serverer hundefoder så kunne de da i det mindste serverer noget i ordenlig kvalitet. Men det show de har kørende der hvor jeg er nu det er bare ikke i orden. 

Jeg er så glad for at jeg får et værelse med køkken her i næste uge så jeg selv kan lave mad. DEt kan godt være det kun er et tekøkken men det er mit køkke og der skal jeg bare lave sundt og billig mad.