Kan det være rigtigt?

For nyligt var jeg til en fest hos en af mine venner. Han blev 40. Der var ikke sparet på noget. Han havde simpelt hen hyret en gut, som befandt sig i krydsfeltet mellem at være stand up og tryllekunstner. Det var noget af det sjoveste, som jeg længe havde set. Tænk hvad man alt kan booke online. Jeg havde simpelt hen så ondt i maven af grin. Og jeg var ikke en eneste, der havde det på den måde.

Oookaaayyy!

Min alvidende borddame fortalte mig, at man kunne hyre dem via danskstandup.dk – uanset om det var et bryllup, konfirmation, sommerfest eller noget helt niende. Hun havde åbenbart oplevet dem før. For hende var noget af det sjoveste, når nogle af gæsterne ikke anede, hvad der var los. Jeg havde altså været med til at gøre hendes fest lidt bedre.

Det var jo et godt udgangspunkt for yderligere snak. Det viste sig, at hun var blevet skilt et par år tidligere og havde et par børn, som skulle til at være teenagere.  Ligesom jeg havde. Mine var bare et par år yngre end hendes børn. Der var god kemi mellem os. Latter og smil er altid et godt udgangspunkt. Vi aftalte derfor, at vi skulle ses efterfølgende. Det er i morgen, at vi skal ses til en kop kaffe inde i byen. Jeg ved ikke lige, hvilke forventninger jeg har til det, men det kan da i hvert fald ikke være skidt at få en kop kaffe eller hvad det nu lige skal være.

Vi blev enige om, at vi vil gå stille frem. Ikke noget med at haste os ind i noget, som vi ikke er parate til. Derfor har jeg da heller ikke fortalt noget til mine børn om, at jeg har truffet en kvinde, som lader til at være rigtig sød. Selv om jeg var gennem det, som vel hedder en fredelig skilsmisse, så er der stadig nogle ting, som lige skal falde på plads. Men jeg må indrømme, at jeg ser positivt på mulighederne. Så er det bare med at få det bedste ud af det.