Det var en af de bedste dage, jeg har oplevet.

Luksus kaffe

For det første havde jeg lige opdaget bki luksus kaffe – jeg havde ikke troet at det ville gøre så stor en forskel på en dags begyndelse, men det opdagede jeg den dag, da  jeg lavede mig en kop kaffe af en ny slags bønner, jeg ellers ikke plejede at købe: bki luksus kaffe. Jeg havde været i Netto, hvor jeg egentlig var inde efter noget helt andet, og egentlig ikke lige der havde husket at jeg også manglede kaffe.

SE HER

Stod der imidlertid på et af Netto’s skilte: bki luksus kaffe på tilbud! Så det måtte jeg naturligvis lige prøve, den dag, der så senere viste sig at blive en af de bedste jeg indtil nu har oplevet. 

For da jeg så den morgen startede dagen med min sædvanlige kop morgenkaffe, blev jeg noget overrasket over hvor dejligt den smagte. Først forstod jeg ingenting, men så huskede jeg tilbuddet fra dagen før og at det var en anden slags kaffe end den jeg plejede at lave mig om morgenen. Hurra for bki luksus kaffe – det havde jeg alligevel ikke regnet med. 

Det næste, der skete var endnu bedre

For lige idet jeg skulle til at gå us af døren ringede telefonen. Hallo, sagde jeg lidt undrende, da det er sjældent, at den ringer lige på det tidspunkt af dagen. Hallo, du taler med Sofie Lund, sagde en kvindestemme i den anden ende af røret. Hun ringede for at fortælle mig, at jeg havde vundet en stor sum penge, hvilket undrede mig rigtig meget, da jeg ikke huskede, at jeg havde købt en lodseddel for nyligt. 

Det havde jeg engang sidste år, og kvinden sagde da også, at det lotteri jeg havde købt lodsedlen hos, ikke udtrak præmier særlig tit – altså kun én gang om året. 

Kaffe på en god dag

Sådan kan det hele vende lige pludelig

Jeg havde den dag opdaget verdens bedste kaffe (jeg ved godt, at det er en smags sag, men det var den bedste jeg havde smagt), og var blevet milionær (det er der vist ikke så mange, der ville have noget negativt at sige om). 

 

 

Kategorier: Nyheder