Matas er bare så meget mere.

Jeg har sagt det før – og er ikke bange for at gentage mig selv. Men det er min aller yndlings butik i hele verden. Jeg ved egentlig ikke hvorfor. Jo, selvfølgelig er det også i høj grad fordi jeg er en pige. Jeg elsker alle duftene, de lækre perfumer og selve butikken der bare virker ren. For mig er det helse agtigt bare at være der. Det er ligesom om jeg bare gør noget godt for mig selv.

Og især elsker jeg at de er så gode til at holde nogle fantastiske tilbud. Jeg er studerende, så det der med luksus i hverdagen kan godt være lidt stramt. Jeg er på SU og min mand er selvstændig. Vi føler os ikke på nogen måde fattige, men med to små børn i husholdningen skal der nogle gange regnes ekstra godt efter og holdes øje med pengene. Men det går da.

Derfor blev jeg bare ekstra super glad da jeg hørte om club Matas. Her får jeg ikke bare points når jeg handler – men rabat i sandre spændende butikker. Som foreksempel Inspiration, Arnold Busck og Nordisk Film. Endnu mere tøsehygge for færre penge. Jeg fatter det næsten ikke. Ha, jeg kan gå i biografen og samle points sammen til at handle i min yndlingsbutk. Det er ren win-win. Selv min mand synes at det er en god ide.

Jeg vil i biografen med club Matas

Så jeg tror, at jeg ringer til mormor og får hende til at passe ungerne i aften. Så kan Henrik og jeg lige nå at se en god film sammen, og være lidt alene med hinanden.