Jeg skal da være online

Hvis jeg havde sagt det til nogen for tyve år siden, at jeg havde meget høj værdi på at være online, så ville de nok have kigget ret mærkeligt på mig og spurgt, hvad i alverden jeg mente med det. For tyve år siden var der jo heller ikke noget, der hed billig internet. Dengang var der vist ikke rigtig tænkt på den slags. Heldigvis har udviklingen gjort sit til, at det ikke koster hjerteblod at skulle have en fornuftig internetopkobling til en fornuftig pris. Det har se.dk og andre flinke firmaer gjort deres til.

Høj hastighed – lav pris

Det er min foretrukne kombination: At have en høj hastighed, så det går hurtigt, når jeg er på nettet. Og så til en pris, som er til at betale. Der er også sket en hel masse med de muligheder, som nettet tilbyder. En af de muligheder, som jeg er ret fascineret af er, at man nu bare kan tilmelde sig en filmtjeneste og så bare hive film ned gennem sit fjernsyn. For nylig fik jeg sådan et tv, og jeg vil tro, at det i den grad er en mavepuster til den lokale Blockbuster. Nu kan jeg sidde – i ro og mag og udvælge de film, som jeg gerne vil se. Jeg behøver ikke mere at lede efter bilnøglerne, trodse regnen, lede efter en p-plads osv. for at få øjnene i en film, som jeg gerne vil se.

Nu kan jeg gøre det hele fra min lænestol, min seng eller hvor jeg nu har lyst. Og så er det jo godt, at jeg har billig internet, så jeg kan købe alt det andet også.