Jagten på de sidste sæsoner

Jeg elsker film og ser gerne en hel masse af dem i min lille hjemmebiograf. Samlingen er efterhånden pænt stor og der er alt lige fra danske fil til de store Hollywood-produktioner og tv-serier. Noget af det seneste jeg har kastet mig over er et gensyn med Strengt Fortroligt. Da den blev vist i tv nåede jeg aldrig at se alle afsnittene, faktisk tror jeg at det var lidt sporadisk hvad jeg nåede at se, så det er bare fedt at jeg nu har muligheden for at se hele serien fra ende til anden.

Det har dog ikke været uden kamp at finde de enkelte sæsoner til en god pris. Priserne har svinget fra 99,95 kr. til helt op omkring 350,- kr. for en enkelt sæson. Når jeg ved at de kan købes til 99,95 kr. så er der jo ingen grund til at give meget mere for det samme produkt. Blockbuster har været fast leverandør til en god pris men desværre så er serien ved at være udsolgt i de forskellige forretninger. De første par sæsoner kunne jeg købe lokalt men herefter har jeg skulle til Valby, Christianshavn og alle mulige andre steder for at finde de manglende sæsoner. Det har været en jagt som ville være Strengt Fortroligt værdig.

Kulørbar

I min jagt på Strengt Fortroligt kom jeg lige forbi Kulørbar som allerede nu taler om julefrokost 2013. Først tænkte jeg at det da var tidligt at tænke på julefrokost i starten af februar men da jeg så kiggede på kulorbar.dk og kunne se at flere dage allerede er reserverede, så kan jeg godt se at man skal være tidligt ude med årets firmajulefrokost. I mit firma plejer det gerne at være julefrokost København for at folk ikke har så langt hjem.