Der er ingen tvivl om, at det at være iværksætter er noget lidt anderledes, end bare det at have et normalt 8-16 job. Der skal knokles, og det skal der i rigtig mange timer om ugen. Der er ikke et sjældent syn, at en iværksætter normalt dropper en 37 timers arbejdsuge for at bytte den ud med en 70 eller 80 timers arbejdsuge. Det er der mange mennesker, der ikke vil kunne forstå, men heldigvis er der en del, der vælger at leve på den måde. Og det er jo også kun godt for resten af samfundet, da der på den måde bliver skabt en masse jobs til de, der foretrækker en 37 timers arbejdsuge.

Et godt eksempel

Et rigtig godt eksempel på et af de firmaer, der har gjort det utrolig godt, og som har været med til at skabe en del arbejdspladser herhjemme i landet, er Billig VVS. De har blandt andet været så gode, at de nu er blevet nomineret til årets e-handelspris. Og det siger altså ikke så lidt. Så hvis du selv gerne vil være iværksætter, så kan du måske lære noget ved at kigge på dem. For de har virkelig rykket sig meget fra dengang, hvor de startede ud.

Billig VVS er et firma, som nu også har valgt at åbne op udenfor landets grænser. Det sker blandt andet med nye webshops i Sverige og Norge, og så er det jo kun forståeligt, at de kan blive nomineret til sådan en pris. De har fart på, og de kan måske være en inspiration for dig, der også gerne vil starte op med egen webbutik. Det kan lade sig gøre. Hvis man kigger på Billig VVS fra dengang de startede og til i dag, så er der virkelig sket noget. Butikken er vokset enormt, og antallet af ansatte er steget utroligt. Så det at være iværksætter betyder nødvendigvis ikke, at man må gå på røven på et eller andet tidspunkt. Det kan også lade sig gøre at slå igennem. 

Kategorier: Nyheder