Mille elskede at hænge ud i centret. Der var altid en helt særlig stemning, fordi der var så mange forskellige mennesker med så mange forskellige ærinder. Det gav en helt særlig atmosfære, og det var altid underholdende at sidde på en café og se på de forskellige mennesker. Mille havde siddet der rigtig mange gange, siden hun var helt lille. Som lille havde hendes mor nemlig taget hende med i centret, når hun skulle ud at handle, eller nr hun skulle købe noget nyt tøj til sig selv. Så havde de altid taget en kop kakao på caféen bagefter, og de havde hygget sig med at digte historier omkring de mennesker, som de så gå forbi dem.

Nu var Mille selv i centret, og det var hun, fordi hun skulle over at købe jeans til sin bror. Dem skulle han have i julegave, fordi han havde hjulpet Mille gennem en svær tid, hvor hun havde haft en masse eksaminer at tænke på. Mille elskede sin bror utrolig højt, så nu skulle han have en ordentlig gave. Mille plejede ellers ikke at give så store gaver, men denne gang skulle der bruges, hvad der skulle til. Det havde Mille for længst besluttet, også selvom det betød, at hendes opsparing måtte stå stille et par måneder.

I centret satte Mille kursen mod Jack & Jones, for det var nemlig nogle helt bestemte Jack & Jones jeans, som Mille gerne ville give sin bror. Hun var sikker på, at han ville blive helt vild med dem.

I centret