Mille skulle have malet hele huset. Hun kunne godt se, at det trængte, og nu blev det altså nødt til at være. Mille ville gerne have et godt håndværker tilbud, og derfor fandt hun sin computer frem og begyndte at søge efter forskellige muligheder. På hjemmesiden henttilbud.dk fandt Mille frem til, at hun kunne få nogle gratis og uforpligtende tilbud, så det ville hun gøre. Så kunne hun altid tjekke igen senere, om det var nogle tilbud, som hun ville benytte sig af eller ej. Mille var glad for, at hun altid kunne tænke lidt over det, for hvis man først var bundet til et eller andet, så var det  ærgerligt at hænge på det, hvis det alligevel ikke føltes helt rigtigt.

Nu var det dog tid til at komme videre med dagens opgaver. Mille skulle gøre rent i huset, så det var tid for at hente støvsugeren frem. Mille havde en hund, så der var altid mange hundehår i hele huset. Mille sørgede dog for at støvsuge så ofte, som hun kunne, så der var til at være i huset. Mille elskede selv, når der var dejligt rent. Det var skønt at være et sted, hvor tingene var i orden.

Huset skal males

Da Mille havde støvsuget, fandt hun hundesnoren frem. Nu var det tid for at lufte hunden en god tur. Det var heldigvis godt vejr, så det skulle nok blive skønt at komme udenfor. Solen skinnede fra en skyfri himmel, og en let brise susede. Det var skønt, at det endelig var ved at være forår.