Noget af det første vi ser når besøger folk er deres dørmåtte. Normalt tænker vi ikke så meget over det, da den normale kokosmåtte er at finde de fleste steder.

Men vil man gøre folk rigtig overraskede, så kan man i stedet købe en sjov dørmåtte som gør at de stå og smiler lidt skævt hver gang du åbner døren. Det kan virke ret åndssvagt i første omgang, men du vil hurtigt sætte pris på at der altid er et sjovt samtaleemne, hver gang der er en som kommer forbi.

Disse måtter kan nok være lidt svære at finde ude i de almindelige butikker, men her er det at internettet er opfundet. Der findes forretninger for alt og det er meget nemt at finde måtter med sjove engelske udtryk eller lignende. Du skal blot søge efter dørmåtter sjove i din søgemaskine, hvorefter du vil finde en masse forskellige udvalg.

Nogle der allerede har foretaget denne ’dørmåtter sjove’ søgning på nettet er tingtildig.dk, som er en dansk webshop der har købt nogle af alle disse dørmåtter hjem fra Amerika. Her kan du få et par sjove engelske udtryk på dørmåtten som din gæst kan læse før han træder.

Men de sjove dørmåtter behøver ikke kun være udtryk, men kan også være i form at figurer, som for eksempel elefanter og lignende, som nok vil kunne glæde børn der kom forbi.
Gør besøgende glade
Det kan være du har et barnebarn som tit er forbi eller du kører en dagpleje, som ligesom vil få et hyggeligt præg hver gang de trådte ind af døren. Disse kan du faktisk selv lave inde på fenomen.dk til en pris mellem 250 og 550 kroner, alt efter hvilke tilvalg du tager.