Det havde været en helt perfekt ferie. Mille havde godt nok ikke været ude at rejse, som hun egentlig havde drømt om, men alligevel var ferien blevet rigtig skøn. Mille havde fundet ud af, at hun faktisk nød at være på ferie i sit eget land, som hun nød at rejse ud og se hele verden. Det havde samtidig betydet, at Mille også havde haft mulighed for at se en masse til sine venner i ferien. Blandt andet havde hun været i Tivoli med sin veninde Anne en dag.

De havde haft en rigtig skøn dag sammen, hvor de virkelig havde fået udnyttet, at de havde købt et turpas til dem hver. De havde været lidt i tvivl, om de skulle købe sig et turpas, men til sidst havde de besluttet sig for, at de gerne ville bruge de penge, som det kostede. De havde da også tjent sig ind, turpassene, for de havde virkelig taget mange ture i de store rutsjebaner, som Tivoli jo havde flere af.

I ferien havde Mille dog også fået ordnet en masse praktiske ting. Hun havde været af sted flere gange for at handle stort ind til fryseren, så havde hun nemlig til vinteren. Derudover havde hun også fået styr på den omregistrering af bil, som hun skulle have ordnet for sin veninde. Mille havde nemlig fundet ud af, at det på hjemmesiden quicknummerplader.dk var både nemt og hurtigt at ordne. Det havde derfor ikke taget lang tid for Mille, men veninden var blevet meget taknemlig.

God ferie