Fra Lolland til Viby

Jeg er Henning, en mand i min bedste alder, og jeg er faktisk endt op med at være ret tilfreds med min tilværelse efterhånden. Jeg er født og opvokset i Sorø, og efter endt gymnasie uddannelse flyttede jeg til København  lige som så mange andre unge mennesker, for at studere på det tekniske universitet i København. Jeg husker min studietid som en dejlig og ubekymret tid, jeg passede det jeg skulle, havde et godt fritidsjob og havde også energi og penge til at feste lidt i ny og næ. Ikke mindst i kraft af de ekstra penge jeg tjente som kasse medarbejder i en fakta. Jeg mødte på et tidspunkt Jytte min exkone, vi oplevede en stor kærlighed og frugterne af denne kærlighed førte til vores øjesten Mille. Jytte og jeg flyttede til Lolland hvor Jytte er født og opvokset, Vi fandt et lille hus og der havde vi nogen dejlige år sammen mens Mille var helt lille og mens hun voksede op. Desværre holdt vores kærlighed ikke. Jeg var ikke så tilfreds med arbejds situationen, og følte jeg spildte min uddannelse som ingeniør ved at være ekspedient hos den lokale købmand. Jytte var godt tilfreds med at dyrke sine biodynamiske grøntsager, og med at passe Mille. Til sidst gik vores ægteskab i stykker, Jytte ville ikke flytte og jeg havde fået nyt job.

Ingeniør rådgivning hos art tek blev min fremtid

Uden Jytte havde vidst noget om det havde jeg søgt nyt job hos et ingeniørfirma, hos art-tek.dk Jeg havde været til to samtaler hos art-tek den ene af dem online via skype, og til sidst havde chef ingeniøren hos art tek tilbudt mig jobbet. Jeg skulle i gang med det jeg egentlig havde uddannet mig til, nemlig ingeniør. Jytte og jeg skiltes, ikke som venner men i en forståelse af at vores to verdener havde krydset hinanden og nu var det tid til noget nyt. Mille var naturligvis ked af at jeg skulle flytte så langt væk som til Viby; men over årene har vi formået at holde en god far datter kontakt heldigvis. 

Jeg er faldet godt til både med jobbet og i min nye hjemby, og jeg har endda lært en ny sød kvinde at kende.