Så fik jeg luftet min nye mountainbike i dag. Det var ikke som en egentlig træningstur men bare som almindelig transport. Det er noget tid siden jeg har haft en mountainbike, så jeg bliver pænt øm af at sidde bare en halv time i sadlen. I dag gik turen først til stationen, derefter forbi min frisør, tilbage til stationen og derefter til styrketræning. Det giver altså en god køretur på ny cykel med en hård sadel. Jeg kan bestemt godt mærke at jeg endnu ikke har vænnet mig til at køre langt på cyklen, men det kommer jo nok efterhånden som jeg får kørt nogle træningsture og får nogle kilometer i benene.

Min styrketræning var henlagt til træningslokalet i svømmehallen. Det passer mig meget godt at træne i et lille hyggeligt lokale som jeg næsten har for mig selv, det føles lidt som luksus ikke at skulle kæmpe om en plads ved maskinerne. Turen til svømmehallen startede dog med lidt af et chok da jeg så flere grupper af børn som også skulle derind. Modsat min barndom hvor man kunne gå i joggingsæt og lignende, så har alle børnene i dag fået mærkevaretøj på. Børnetøj er åbenbart noget der skal tages meget alvorligt og det gør netshoppen småhjerter da også. De har alle de meste populære mærker i tøj til børn og da selv små børn i dag har adgang til smartphone og tablet-computer, så kan de selv holde sig opdaterede på den nyeste mode og vise forældrene hvad de gerne vil have.

Første tur på den nye mountainbike