Forår på vej?

For nogle uger siden lignede det at vejret var ved at slå om til et tidligt forår. Super lækkert med 5-10 grader, masser af sol og i det hele taget fornemmelsen af at foråret var på vej. I følge DMI skal jeg dog ikke glæde mig for tidligt for nu har vi da lige fået et par uger med rigtigt vintervejr igen. Der er både snevejr og kuldegrader, så man skulle tro at vi var i starten af januar.

Jeg håber at foråret snart vender tilbage, for der er virkeligt mange ting der skal gøres i haven. Nu er jeg så gået i gang med at ordne vores bryggers i stedet for, da det virkeligt trængte til en kærlig hånd. Den første store opgave består i at jeg skal have fjernet al tapet og sat noget nyt op. Det gamle grovkornede tapet var ikke ligefrem kønt længere og så vil jeg gerne have noget der matcher resten af huset.

Håndværkere

Når det så engang er klaret skal jeg have nogen til at se på vores naturgasfyr. Det skal have et servicetjek og samtidig skal se.dk se om de kan levere noget billigere gas end vi får nu. Der er jo ingen grund til at betale for meget. Efterfølgende skal jeg så have en koordineret en elektriker og en tømrer som skal klare hver deres del af endevæggen. Det er en gammel ydervæg af træ som skal skiftes men der sidder bare en eltavle og diverse andre ting som kræver at en elektriker fjerner dem før væggen kan blive skiftet.