Nu står alle mine ting endelig klar i flyttekasserne og jeg skal nu have tålmodighed med mig selv når jeg skal vente på flyttemændene som kommer i morgen. Jeg er meget frem til at flytte ind i min nye lejlighed og endelig indrette mig et sted hvor der er mere plads. Min nuværende lejlighed er så utrolig lille og dårligt indrettet at det har været et længe ventet behov der er blevet opfyldt. Mine nye lejlighed, som jeg fandt igennem boligportal.dk, har en rigtig god udnyttelse af kvadramteterne og der er et rigtig godt lys indfald. Du kender nok allerede til Boligportal’en hvor ledige lejligheder annonceres. Det er rigtig nemt at finde en lejlighed der og jeg har været en flittig bruger de seneste måneder, netop for at finde min nye lejlighed.

Flyttekasserne er klar

Indflytterfest

Den lejebolig som jeg er flyttet ind i er som sagt efter mine behov. Jeg synes at den virker til at være rigtig let at indrette og passer godt med de ting som jeg er til en lejlighed. Der er mange boliger som er lejeboliger som er indrettet underligt. For eksempel så jeg en lejlighed som mest bare var en stue og en som havde et alt for lille toilet. Min lejlighed er lige tilpas. Den passer særlig godt til min indflytter fest, som jeg i øvrigt næsten holder med det samme. Jeg skal virkelig skynde mig at få mine ting på pladsfordi jeg har allerede annonceret at jeg holder indflytterfest weekend efter jeg har overtaget lejligheden. Det er altså ret stærkt.

Der er en del planlægning i at arrangere sådan en fest normalt, men når man ikke engang har fået sine ting på plads endnu føles det virkelig som om der er lang vej. Jeg har ordnet en del arbejde forud for arrangementet. For eksempel er der mange som har spurgt mig hvad jeg mangler – her tænker de selvfølgelig på en indflyttergave. En af de ting som står på listen har jeg dog ikke fået fjernet endnu og det er nogle vandglas fra Hay. Ved første øjekast blev jeg helt forelsket i dem og skrev dem på listen med det samme. Siden da har jeg dog fået at vide at de ikke kan komme i opvaskemaskinen. Jeg simpelthen ikke at jeg kan holde til at vaske alle min glas op i hånden, så den gave har jeg været nødsaget til at sige farvel til igen.