Mine veninder og jeg tager hvert efterår til London for at se teater eller musical. Der er stykkerne bare større, bedre og flottere.

I år havde vi besluttet os for, at vi ville se ”Chicago”, ”The Lion King” og ”Priscilla – Queen of the Desert – the musical”. Det var en mere end normalt. Men i år skulle den have hele armen.

Så vi fik bestilt musicalbilletter, flybilletter og hotelværelser. En uge inden vi skulle af sted, fik vi en meget nedslående besked: Hotellet, hvor vi havde bestilt overnatning, var blevet lukket på grund af en ildebrand, som havde forvandlet hotellet til en sodet bygning, som var halvt nedbrændt. Der var heldigvis ikke kommet nogen til skade.

Så stod vi der – uden overnatning. På grund af en stor konference i London, var det umuligt at opdrive et hotelværelse, så panikken begyndte at sprede sig. Vores årlige teatertur var i den grad i fare. Redningen kom dog i 11. time. Vi blev opmærksomme på, at vi da bare kunne leje en privat ferielejlighed i London på wimdu.dk. Det var Danmarks Radio som kom med redningen.

Vi fik bestilt vores ferielejlighed og kunne nu tage af sted med ro i sjælen til London. Vores lejlighed lå i West End – lige midt i teaterdistriktet. Så det kunne ikke være bedre. Vi havde en fabelagtig god tur med masser af gode oplevelser. Vores vært gav os nogle tip til nogle gode shoppingsteder i London, Så vi kom også hjem med fyldte kufferter.

Når vi skal til London næste år, dropper vi hotellet. Vi har allerede bestilt ”Vores ferielejlighed i London”.

Fantastisk teatertur til London