Ensom i Jylland?

Trods den store familie jeg har, er der ikke ret mange af familiemedlemmerne som bor i nærheden af mig. Dette skyldes at hele min familie kommer fra Færøerne hvor de fleste opholder sig. Dog har jeg en moster og en faster i Danmark. Min faster bor i København mens min moster heldigvis bor i Aalborg – i nærheden af mig selv. Eller det gjorde hun indtil for lidt siden. Hun har været ramt af den sørgelige finanskrise og blevet fyret fra sit, ellers så elsket, job. Alligevel har hun været hurtig på dupperne og fundet sig et nyt job. Det sørgelige ved det er dog at hun nu skal flytte til København da det er der hendes kommende arbejde kommer til at være. Hun og hendes mand (som også har ønsket at bo i København i længere tid) har derfor været nødt til at flytte fra deres skønne lejlighed i Aalborg midtby.

Nu er det en lidt ensom følelse at bo i Aalborg. Især da jeg ved at min moster venter en lille dreng. Det vil sige at det er endnu en fætter som jeg ikke kommer til at se så meget til. Det er så spændende med den lille fætter hvis navn stadig ikke er besluttet. Jeg ved at min moster har været inde på hjemmesiden min-mave.dk for at kigge på drengenavne til den lille gut. Det er dog tradition at holde navnet hemmeligt for babyen indtil dåben og oftest ved de ikke hvilket navn barnet skal eje før barnedåben kommer helt tæt på. Det er utrolig spændende og man forsøger altid at komme med bud på navne i håb om at man kan være med til at bestemme navnet på den søde lille fætter.