Jeg er virkelig stor  fan af firmaer, som prøver at energi optimere deres virksomheder, og hvordan det bruger energi, og får energi i det hele taget. Det er den helt rigtige vej at gå, hvis man ønsker at blive en mere miljø venlig virksomhed, og i mange tilfælde er det også en fantastisk måde at spare penge på. Det kræver ofte en større investering, ,en på sigt kan det ofte betale sig, og for klodens skyld er et også en bedre løsning på sigt. Jeg er derfor rigtig glad for sådan nogle firmaer som Obton, der netop har med sådan nogle projekter at gøre, især solcelleprojekter, som jeg mener er en fantastisk vej at gå, og udviklingen inden for dette felt burde der også skydes så mange penge i, som muligt. Jeg har læst mig til, at der ligger super store mængder af potentiel energi i solens stråler, men at vi kun kan udnytte en vis procentdel af stråler, på nuværende tidspunkt. Jeg har så også læst, at denne procentdel kan komme til at blive meget større i fremtiden, og at vi dermed kan få en fantastisk alternativ måde, at få energi på. Det kræver, som så meget andet, bare en sum penge at forske for, og penge til at udvikle de forskellige ting. I mit hovedet kan det ikke gå stærkt nok, men nu er jeg også meget entusiastisk når det kommer til den slags.

Har det fedt på Uni

Energi optimering

Jeg er selv igang med at læse til stærkstrøms -ingeniør, som jeg synes er meget spændende, og jeg føler at jeg ar fundet med godt tilrette på min uddannelse, og i det hele taget, så har jeg også kommet godt ind i hele universitets livet. Jeg kan rigtig godt lide at undervisningen og det sociale er til stede på universitetet, da jeg elsker at arbejde sammen med andre, og i det hele taget være sammen med andre mennesker. Det er fantastisk, at man bliver sat i studiegrupper, og kan supplere hinanden, og høre ens forskellige venner ad hvis man er i tvivl om noget. Eller hvis vi har en gruppe debat, så er det også bare super rart at høre ens kammeraters bud på en løsning. Det er nemlig, efter min store overbevisning, sådan at man lære allermest, og får mest ud af det stof, som man arbejder med. Input fra andre mennesker, gør at man tænker over tingene lidt anderledes, og det er sådan, ved at tænke over tingene på forskellige måder, at man kommer længst med tingene.

Hvad byder fremtiden på?

Energi optimering

Hvad livet kommer til at handle om efter at jeg har taget min uddannelse, bliver meget spændende at få at se. Selv håber jeg at jeg kan komme til at arbejde for  et firma der enten er miljøbevidste, eller har med miljøteknologi at gøre. Vindmøller og al den slags, kunne også være super interessant at arbejde med. Det er også en kæmpe industri i Danmark, og det kunne jo være at der blev en større og større efterspørgsel på sådan noget i fremtiden.