Det er nemt at miste håbet hvis man som jeg, har været arbejdsløs i en længere periode. Det er endnu mere trist, når man er nyuddannet, hvilket jeg er. eller, det er ikke så nyt igen, for jeg blev færdig med min uddannelse for tre år siden, da den økonomiske krise var på sit højeste. Det så ellers ret så lyst ud, da jeg startede på arkitekt skolen, for dengang var der i den grad gang i byggeriet. Men sådan er det som bekendt ikke længere, så det har godt nok været nogle trange år. Jeg vil tro at jeg siden jeg blev færdiguddannet, har skrevet i omegnen af 300 ansøgninger, og det er lavt sat. Derfor troede jeg næsten ikke på det, da jeg fik mit job. Det er på en ældre velrenomeret tegnestur i København, hvor der arbejder en masse arkitekter, som jeg ved at jeg kan lære en masse af. Men hold op hvor er jeg glad, både for endelig at være i gang men også, for at jeg snart kan begynde at bruge lidt flere penge og på den måde, opnå noget af alt det jeg har gået og drømt om. Og det er ikke småting!

Drømme og mål

Endelig i arbejde

Jeg har drømt om alt fra rejser til New York til en ny lejlighed, en bil og alt muligt andet. Og nu virker det som om, at jeg endelig kan komme til at realisere nogle af drømmene. Det er næsten uvirkeligt og jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte – men mon ikke jeg finder ud af det?

 

Kategorier: Nyheder