En travl december

Nu er det ikke fordi jeg ligefrem er ekspert i at holde juleferie, så mange har jeg heller ikke holdt endnu i mit forholdsvist korte arbejdsliv. Alligevel så har jeg nået at have nogle stykker og de har alle været meget tiltrængte når jeg endelig er kommet igennem første del af december. Jeg har det sikkert lige som så mange andre hvor december måned er virkelig travl. For mig startede det med den første julefrokost i slutningen af november og derefter gik det slag i slag med flere julefrokoster og fødselsdag, der er nemlig en god del af familien som har fødselsdag i december.

Ved siden af alle festlighederne, så skal arbejdet jo passes og traditionen tro så er der en hel masse ting som skal afsluttes i løbet af december. Vi har altid lige nogle it-projekter som skal gøres færdige og da jeg er java-udvikler så er der masser af arbejde i løbet af december. Efter fyraften så er adskillige dage gået med at købe gaver til min hustru. Vi giver adventsgaver, julegaver og en nytårsgave, så der er rigeligt brug for at være kreativ og nå rundt til diverse butikker. Heldigvis har butikker som for eksempel Change efterhånden fået nogle anstændige åbningstider, så det er muligt at handle efter arbejde.

Juleferie

Når vi så endelig kommer hen til juleferien, så er jeg også godt brugt og trænger virkelig meget til ferie. Denne gang startede ferien med min egen fødselsdag og det kræver jo også en del planlægning. Derefter havde jeg også været så snedig at få en tid hos tandlægerne brønshøj torv, da jeg nok kunne trænge til en tandblegning. Ikke at mine tænder skal være skrigende hvide efter sådan en blegning men det pynter altså lige at få dem bleget lidt. Jeg havde valgt tandblegning i københavn, da jeg alligevel skulle ind til København for at købe nogle julegaver. Så kunne jeg slå to fluer med ét smæk og lige få ordnet de sidste par ting inden ferien. Man kan læse mere om tandlægerne og tandblegning på www.tbt.dk hvis man skulle få lyst til at prøve at få pyntet lidt på tænderne.