Rie sad og nød en rigtig god kop kaffe, da hun kunne høre, at døren ude i entréen gik. Hun tænkte, at det nok var hendes mand Per, der var blevet færdig med at slå den store græsplæne ude i haven. Ganske rigtigt var det ham, og få øjeblikke sad han i sofaen ved siden af hende. Hun havde stillet kopper frem til dem begge, så de sammen kunne sidde og nyde deres kaffe. I hverdagen havde de mange af sådanne små øjeblikke, nu da de begge var blevet pensioneret. Og det nød de begge to i høj grad.

De to havde altid sat stor pris på god kaffe, og de havde derfor også været på flere kaffe-rejser sammen, hvor formålet var at komme ud i verden og se, hvor de forskellige typer af kaffe blev dyrket. Som oftest havde de efterfølgende fået gode kontakter, hvor de havde været, og derfor kunne de med lethed få sendt god kaffe til Danmark, når de manglede. Det kostede godt nok en pæn sum hver gang, men de mente begge, at det absolut var det værd at drikke god kaffe i stedet for den sædvanlige supermarkedskaffe.

Midt i denne kop kaffe blev Rie dog nødt til at forstyrre Per. Hun havde nemlig brug for hjælp til at åbne et link til hjemmesiden Zizzi.dk. Linket havde hun fået i en mail fra sin veninde Hanne. De skrev ofte sammen, og nu havde Hanne altså fundet en kjole fra Zizzi, som hun gerne ville have Ries mening om.

En god kop kaffe