Jeg kan næsten ikke få luft så bange er jeg, jeg er ikke nervøs, jeg er koldtsvedende bange, jeg skal til eksamen i fysik og maven er gået helt i baglås, i stedet for behageligt flaksende sommerfugle har jeg en kæmpe knude i maven, og mit hovede er helt blankt, jeg sveder angstens kolde sved.

Eksamen til 12

Det har aldrig været rigtigt godt men i takt med at mine eksaminer bliver vigtigere bliver min eksamensangst større og større, jeg aner ikke mine levende råd og kan slet intet stille op.

Puha endelig kommer min fysiklærer ud, han ser ikke ret glad ud, og humøret daler yderligere; ja Jonas det kunne blive til et 4 tal og det skal du være mere end glad for! Har du overvejet at få behandling for den eksamensskræk du render rundt med? du plejer at være væstentligt bedre i timerne. Her har du et visitkort til min kones mand, han kan hjælpe dig via hypnose

 

Alt at vinde

Jeg stirrer ned på visitkortet læreren har trykket mig i hånden, puha der manger stadig de allerfleste af mine mundtlige eksaminer – og jeg har hadefag som tysk og matematik tilbage, det kunne jo være jeg skulle forsøge mig med den hypnose, det kan jo hjælpe ved rygestop og flyskræk så hvorfor egentlig ikke tænker jeg, mens humøret stiger  endda nogen grader, et 4 tal var meget bedre end ventet.

Allerede to dage efter har jeg en tid til min første hypnose session, det er slet ikke spor farligt, men behageligt, afslappende og beroligende, slet ikke som på film. Da jeg går derfra går jeg lige til min eksamen i tysk og scorer mit allerførste 12 tal nogensinde.