Er du helt ny til alt det der med elektroniske cigaretter, så kan det være, du har brug for at blive sat ordentligt ind i tingene. Inde hos Cooldamp kan du få en god gennemgang til, hvad e cigaretter rent faktisk er, og hvordan du kan komme i gang med at bruge dem. Det er noget af det bedste værktøj, som du kan benytte dig af, hvis du gerne vil blive kvit med smøgerne en gang for alle. Er du interesseret i det, så er det bare med at starte derinde.

Start stille og roligt ud

Udover at kunne guide dig igennem alt det basale til at starte med, så har de også en masse ting til nybegyndere. Deriblandt har de et par fantastiske startkit, som du kan købe. Der får du alt med, hvad du har brug for, når du skal i gang med at bruge en elektronisk cigaret. Derved kan du også lige mærke efter, om det er noget for dig, og du kan vænne dig til, hvordan det er at ryge på sådan en i stedet for de rigtige cigaretter.

Når du så er blevet lidt mere ferm til det, så kan du jo altid opgradere til en bedre version. Men start ud med at købe en begynder version, så du ikke spilder en masse penge, hvis det nu ikke fungerer for dig. Det er godt at starte stille og roligt ud, så du kan vænne dig til at ryge på sådan en i stedet for.

Kategorier: Nyheder