Udviklingen står ikke stille og venter på dig og mig. Der sker hele tiden noget nyt, som betyder, at samfundet har brug for så veluddannede borgere som overhovedet muligt, og en af de fleksible måder at ruste sig til både aktuelle og fremtidige udfordringer, er ved at tage en diplomuddannelse på IBC (marketinguddannelse.dk).

En diplomuddannelse er en kompetencegivende og videregående uddannelse, som stadigt flere får øjnene op for, og det er fuldt ud forståeligt, eftersom der er tale om en moderne uddannelse, som tager udgangspunkt i den enkeltes individuelle behov og ambitioner. Det betyder også, at der er tale om et fleksibelt uddannelsesforløb, hvor man selv kan være med til at sammensætte sine moduler.

En diplomuddannelse kan bedst sammenlignes, eller sidestilles, med en professionsbacheloruddannelse, og den udgør et selvstændigt, afrundet uddannelsesforløb. I forhold til en bacheloruddannelse, er der dog ikke tale om et fuldtidsstudium, men en deltidsuddannelse for voksne. IBC sørger for at tilrettelægge deres diplomuddannelser således, at de kan kombineres med et aktivt arbejdsliv, og det tager normalt mellem 2 og 3 år at gennemføre diplomuddannelserne. Selve uddannelsen er modul-opbygget og består altid af obligatoriske moduler, valgfri moduler og et afgangsprojekt, så der er mange muligheder for at være medbestemmende.
Diplomuddannelser på IBC - et individuelt forløb