Mille havde en helt bestemt idé om, hvordan hendes nieces værelse skulle se ud. Milles søster Maria havde grinet lidt af hende, for selv gik hun ikke særlig meget op i, hvordan det børneværelse kom til at se ud. Mille havde dog nogle klare idéer, og da Maria alligevel var besværet af sin graviditet og ikke ville kunne klare opgaven selv, så havde Mille sagt, at hun meget gerne ville tage sig af den opgave.

Maria havde nemlig ikke nogen mand eller kæreste, og derfor stod hun med det hele selv. Mille var imponeret over, at hendes søser virkelig havde mod på at gøre det. Maria havde ikke set det som noget særligt, men Mille vidste også, at hun altid havde været en rigtig storesøstertyper, som var rigtig god til det med børn og unge. Derfor ville hun helt sikkert også komme til at klare dette strygende.

De rette møbler

En tur på nettet

Først ville Mille dog gerne høre, om der var nogle ting, som Maria absolut ikke ville have på det børneværelse, som hendes kommende barn skulle have. Det kunne hun ikke lige komme i tanker om, så Mille besluttede sig for, at hun blot ville finde frem til nogle forskellige møbler, som hun ville vise Maria. Så kunne de tage snakken på det tidspunkt.

Mille startede derfor med at gå på nettet og se, om der var nogle hjemmesider med fine børnemøbler. Hurtigt fandt hun frem til hjemmesiden medudsigt.dk, hvor der var utroligt mange lækre møbler. Der var i hvert fald mange ting, som Mille gerne ville vise Maria.