Jeg er så træt af konkurrencer hvorman forpligtiger sig til at modtage 1000 mails som man så kan sidde og bruge tid på at afmelde bagefter. Tudefest, tudefest jeg ved det godt jeg kan bare lade være med at tilmelde mig. Men hvad gør jeg med de mails jeg ikke kan unsubscribe. Jeg har prøvet at blackliste dem men det virker bare ikke i længden. Så skriver de bare fra en ny mail og så er jeg jo ligevidt.

de der mails

 

Nogle gange giver det mening

Der er selvfølgelig nogle reklamer der giver mening og som det er meget fedt at få. Der er nogle fra sådan et forbruger panel hvor man kan få ting ud til afprøvning. Det kan være en robotplæneklipper eller støvsuger. Det lyder brugbart. Indrømmet jeg har ikke tilmeldt mig. Kan ikke overskue tanken. Jeg skynder mig altid bare at slette alt og unsubscribe og så håber jeg på det bedste. I dette tilfælde at jeg aldrig får en reklame mail igen. 

Den anden krise jeg har over reklame mails er at alt fornuftigt forsvinder i mellem dem. Altså når en af mine venner rent faktisk sender mig noget fornuftigt. Det sker fra tid til anden. 

Men helt ærligt. Den eneste mail jeg reelt bruger er min facebook. Jeg får nogle gange mails på fb hvor folk fortæller mig at jeg har fået en rigtig mail. Både sørgeligt og skræmmende. Må indrømme at mail er et værktøj jeg bruger på arbejdet men ikke hjemme. Mail er lidt død for mig. Der er enkelte mennesker jeg mailer med fordi de er for fine til fb men det er osse nare det.