Umiddelbart er caps mest udbredt til drenge, men flere og flere piger begynder faktisk også at gå med dem. Så man kan ikke kun kalde caps for en drengeting, da man efterhånden også ser en del piger bevæge sig rundt med eksempelvis Obey caps. Obey har lavet nogle af de mest populære caps på markedet lige nu, og hvis du ikke har set nogle af de modeller, de har designet indtil videre, så er det bare med at komme ind på http://obey-caps.malo-mode.dk/ og tjekke dem ud. 

Tag et kig på de nye caps

Hvis du stadig har din første cap til gode, så er det helt klart en god ide at tage et kig på Obey caps, da næsten alle kan gå med dem. De passer ikke kun til enkelte personer eller stile, men de er derimod nogle meget gode all around caps, som kan sættes sammen med mange forskellige personer og tøjstile. Så hvad end du er dreng eller pige, så er der gode chancer for, at en cap fra Obey vil passe meget godt til dig.

Hvis du gerne vil kigge nærmere på nogle af deres mest populære modeller, så tag et kig ind på http://obey-caps.malo-mode.dk/ og se om du ikke kan finde en cap eller to, som du synes passer perfekt til dig. Hvis du er heldig, så kan du finde rigtig skarpe priser på Obey caps lige nu på forskellige webshops, så der er helt klart noget ved at handle med det samme. Så kom bare i gang.

Kategorier: Nyheder