Altid hjælpsom

Vejret er super godt for tiden. Man burde gå ud og lave forskellige ting. Jeg er personligt en rigtig handy man, det synes jeg selv i hvert fald. Og det er der da også en del andre der synes. Mange af mine venner ringer altid til mig, hvis de har et eller andet problem indefor eller udenfor huset. Jeg kan en del, og det er for det meste selv lært, men man lærer hurtigt når man er med i mange af sådanne ting. Her forleden, spurgte en af mine venner, som bor i Århus, mig, om jeg ikke kunne komme over og hjælpe ham med noget vinduespudsning. Sjældent siger jeg nej, men i dette tilfælde var jeg nødt til at afslå.

Gamelt design

Han har nogle vinduer af gamelt design, og du kan ikke vende ydersiden indad, så man er nødt til at rengøre vinduerne udefra, og mange af hans vinduer er rigtig højt oppe, fra jorden. Og jeg har ikke megen lyst til at risikere liv og lemmer, for at gøre min kammerats vinduer rene. Det er jo ikke svart at skaffe sig en vinduespuder i Aarhus. Selv har jeg haft lidt med Grøn Polering, i Aarhus at gøre, og dem henviste jeg ham da også til.

Nyt skur

Men som sagt, så er det ikke blot vinduespudsning man kan lave i sådan et vejr, som vi har her for tiden. Nej selv er jeg meget opsat på at få mit nye skur lavet helt færdigt. Jeg har købt alle materialer ind, og mangler egentlig bare at komme i sving. Det kommer til at blive et værktøjs skur, altså et lille værkstæd, men også et sted hvor jeg kan opbevare andre forskellige ting, som man jo altid har flydende. Jeg tror at jeg vil bygge det stort nok til at der kan bliver plads til én stor fryser eller to. Så et helt lille skur, er det ikke. Så er spørgsmålet bare om jeg kan få nogle af mine venner til at hjælpe med det sidste der mangler. Men mon ikke de kommer, hvis jeg lokker lidt med et par øller, og godt selskab, bagefter, hehe.