Flyttemændene var taget af sted. De havde selv båret alle de små ting rundt i huset, hvor de hørte til nu. I deres store, nye hus, som de allerede elskede utrolig højt. Deres eneste minus var badeværelset, men de havde allerede fået en masse billigt vvs udstyr fra siden billigvvs leveret lige til døren. Så nu var det bare om at komme i gang med at få al den billig vvs sat op. Det blev dog ikke lige i dag. De havde flyttet hele dagen, og nu trængte de til at slappe af.

Hun var gået i gang med at finde kaffemaskinen frem, for de kunne vist begge bruge en kop nu oven på dagens anstrengelser. Selvom de havde haft et flyttefirma til at tage mange af deres ting, så havde der stadig været meget, som de selv skulle sørge for. Hun satte kaffen til at brygge og spurgte ham, om de ikke skulle gå en lille tur i mens. De kunne bare lige smutte over til skoven, den lå nemlig lige ved siden af deres nye hus.

Alene i huset

Han syntes, at det lød som en rigtig god idé. Derfor gik de straks af sted mod skoven. Det var dejligt lyst udenfor, selvom det var blevet aften. Hun elskede denne årstid, nu hvor foråret rigtig var kommet. Men stadig var sommeren der ikke endnu, så luften var ikke varm og tung. Den var snarere frisk. Det nød hun.

Efter en kort tur rundt i skoven vendte de næsen hjemad igen. Nu skulle det gøre godt med en kop kaffe.