Det kan være farligt at lande på sofaen om aftenen, især hvis det er meningen at man skal nå noget andet. Når først der er tændt for tv’et og zapperiet begynder, så holder sofaen utroligt godt fast i mig. Her til aften skulle jeg nu ikke nå så meget så det gjorde ikke ret meget at jeg landede på sofaen og begyndte at zappe rundt i kanalerne. Helt tilfældigt kom jeg forbi et afsnit af Top Gear, vi har vist efterhånden set de fleste afsnit men de er værd at gense. I aftenens afsnit skulle værterne deltage i et 24-timers racerløb med en lettere ombygget diesel BMW.

Det vækker minder om de gange jeg har været i Frankrig og se 24-timers løb på Le Mans. Stemningen er helt fantastisk og jeg fik nærmest abstinenser da det gik op for mig at det er over to år siden jeg har været dernede. Det må betyde at jeg helt sikkert skal afsted igen til næste år. Hvis jeg nu er rigtigt heldig så kan jeg få nogle til at arrangere min polterabend som en tur til Le Mans i stedet for en traditionel polterabend. Jeg er ikke meget til den slags hvor brudgommen skal trækkes igennem diverse ydmygelser og gerne drikkes fuld inden de er kommet ud af døren. Så hellere noget med at have en sjov dag hvor alle kan være med. Erfaringen siger at vi lige skal huske at købe noget solcreme fra matas, det kan altid gøres i forvejen på Matas webshop.

24 timers løb

Kategorier: Nyheder